Vuoden vastuullisuusteko 2023 -kilpailun aikataulu

The Planet Company yhteistyökumppanina mukana Keskuskauppakamarin Vuoden vastuullisuusteko 2023-kilpailussa.

Keskuskauppakamari haluaa nostaa esille yritysten vastuullisuustyötä ja järjestää nyt kolmatta kertaa Vuoden vastuullisuusteko -kilpailun. Kilpailun tarkoituksena on lisätä tietoisuutta yritysten tekemästä vastuullisuustyöstä ja nostaa esille niin pieniä kuin suuriakin vaikuttavia vastuullisuustekoja.

Vuoden vastuullisuusteko -finalistin tulee teollaan edistää YK:n kestävän kehityksen tavoitteita, olla innovatiivinen ja oivaltava sekä tuottaa positiivisia vaikutuksia ympäristöön, ihmisiin tai yhteiskuntaan.

Vuoden vastuullisuusteko valitaan yleisöäänestyksellä ja palkitaan Keskuskauppakamarin Suuressa Yritysvastuupäivässä 15.11.2023.

Miksi Vuoden vastuullisuusteko -kilpailu?

”Haluamme tuoda näkyville yritysten ja organisaatioiden innostavia ja oivaltavia tekoja, jotka edistävät kestävää kehitystä. Jokaisen yrityksen ja organisaation toimintaa tarvitaan, kestävää tulevaisuutta rakennetaan yhdessä”, sanoo Keskuskauppakamarin vastuullisuusasiantuntija Anne Vanhala.

Tarkoituksenamme on nostaa positiivisella tavalla esille vaikuttavia kestävän kehityksen tekoja, ja inspiroida muita toimijoita mukaan. Hyödyntämällä Planet Company palvelua saadaan lisää vaikuttavuutta vastuullisuusviestinnälle uskottavasti, läpinäkyvästi ja ymmärrettävästi. Lisäksi organisaatiot tavoittavat uusia sidosryhmiä konkreettisten tekojen kautta.

1) Tuo näkyväksi organisaationne kestävää kehitystä
2) Innosta ja inspiroi yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä tarttumaan aiheeseen ja tuomaan esille omia vaikuttavia tekoja
3) Vahvista organisaationne roolia ja mainetta kestävän kehityksen aktiivisena ja rohkeana toimijana

Pääset tutustumaan vaikuttaviin tekoihin täältä

Kuinka toimia?

”Tarve ymmärrettäville ja asiantuntijoiden vahvistamille vastuullisuusteoille on suuri, koska puhetta on jatkuvasti enemmän ja enemmän. Haluamme palvelun avulla mahdollistaa aidosti vaikuttavien vastuullisuustekojen ja niiden tekijöiden esille nouseminen. Vuoden vastuullisuusteko -kilpailu tukee loistavasti tätä päämääräämme”, sanoo The Planet Companyn toimitusjohtaja ja perustaja Jussi Korpikoski.

Luomalla tunnukset Planet Company palveluun, kertomalla teosta verkkoalustalla, ja läpäisemällä Planet Company -asiantuntijaverkoston toteuttaman hyväksynnän, teko julkaistaan palveluun ja teko osallistuu automaattisesti Vuoden vastuullisuusteko -kilpailuun.

Huomioithan, että jo palveluun kirjautuneet organisaatiot ja heidän teot, jotka ovat julkaistu tai päivitetty 1.10.2022 – 1.10.2023 aikana osallistuvat automaattisesti Vuoden vastuullisuusteko 2023 -kilpailuun.

Planet Company mahdollistaa aidosti vaikuttavien vastuullisuustekojen ja niiden tekijöiden esille nostamisen, sekä mahdollisuuden vuorovaikutukseen sidosryhmien ja asiantuntijoiden kanssa alustalla.

Mikäli haluat kuulla tarkemmin palvelusta ja/tai haluat vinkkejä palvelun hyödyntämiseen, ota yhteyttä!

Sidosryhmät kaipaavat konkreettista ja ymmärrettävää tietoa yrityksen vaikuttavista kestävän kehityksen teoista, mikä on ulkopuolisen tahon todentamaa. Planet Company -palvelu tarjoaa tähän  helpon, uskottavan ja läpinäkyvän ratkaisun.

Matti Miettinen p. +358 44 023 0979 tai emailitse matti@planetcompany.com

 

Vuoden vastuullisuusteko valitaan yleisöäänestyksellä

Kun Vuoden vastuullisuusteko -kilpailun kolme finalistia on selvillä, voittaja valitaan finalistien keskuudesta yleisöäänestyksellä. Äänestys alkaa Keskuskauppakamarin verkkosivuilla maanantaina 6.11.2023 klo 9.00 ja äänestysaika päättyy keskiviikkona 15.11.2023 klo 15.00. Vuoden vastuullisuusteko -palkinto luovutetaan 15.11.2023 Keskuskauppakamarin järjestämässä Suuressa yritysvastuupäivässä.

Vuonna 2021 ensimmäisenä Vuoden vastuullisuustekona palkittiin 4H Suomen Taimiteko ja vuonna 2022 palkittiin FabPatch Vaatelaastari.

Vuoden vastuullisuusteko 2023 

#vuodenvastuullisuustekokilpailu #vastuullisuusteko #vastuullisuus #yritysvastuu #keskuskauppakamari #planetcompany #planetacts

Related Articles

Responses