100 fiksua arjen tekoa – Matkailu 2/2

Planet Company tekee yritysten hyvät teot ja niiden yhteisvaikutuksen näkyväksi, mutta myös jokainen meistä voi tehdä hyviä tekoja omassa arjessaan ja molempia tarvitaan.

Vietän vuoden lomat Suomessa

Kotimaamme tarjoaa runsaasti vaihtelua matkustukseen eri vuodenaikoina. Ulkomaan matkoista säästetyt rahat voi käyttää esimerkiksi kaupunkilomailuun ja elämyksiin Suomessa.

Välillä on hyvä ottaa rennosti ihan vain kotonakin. Oma koti ja lähiympäristö tarjoavat yllättävän paljon tapoja rentoutua ja viettää laatuaikaa. Samalla säästyy rahaa sekä matkustukseen kuluvaa aikaa ja resursseja.

Pidempi loma on erinomainen tapa nollata arjen hulina. Erillisten viikonloppulomien sijaan voi säästää matkustukseen menevää aikaa ja rahaa tekemällä yhden pitkän lomamatkan.

Pyörän selässä liikkuu ketterästi ja maisemat tulevat läheltäkin tutuiksi. Pyörällä voi tehdä juuri niin pitkiä reissuja kuin huvittaa ja samalla kuntokin kohoaa mukavasti.

Kesäisin järven äärellä riittää tekemistä! Kesäinen Suomi tarjoaa erinomaiset puitteet rannalla loikoiluun, polskimiseen ja saunomiseen. Lisäksi järvessä uiminen on täysin ilmaista.

Ovatko elämäntapasi ympäristön puolella vai sitä vastaan?

Pikatestin tuloksena saat sinulle räätälöityjä vinkkejä, joilla säästät aikaa ja rahaa sekä parannat elämänlaatuasi. Ja luonto kiittää!

Testaa, oletko uhka vai mahdollisuus Sitran sivuilta

Related Articles

Responses