Environment
Environment

Zao Makeup Suomi – Sustainable and refillable makeup products

ZAO:n ideologia pohjautuu kestävään kehitykseen. Lähes kaikki meikkituotteemme ovat uudelleentäytettäviä, ja tarjoamme mahdollisuutta kierrättää tyhjät pakkaukset jälleenmyyjiemme kautta Ecobox-järjestelmän avulla. Tuotteiden ulkopakkauksissa käytämme maailman nopeimmin uusiutuvaa puulajia, bambua.

Signed retailers
41
Total impact 41 See all »
Signed retailers
41
Total impact 41 See all »
Share the Planet Act and help it spread
Anyone with a social media account can help boost visibility of this action by sharing on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Challenge a company
Challenge a company to join this action
0
Companies challenged
Approved by experts
Impact
Excitement
Replicability

Purpose

ZAO haluaa vähentää kosmetiikasta syntyvää jätekuormaa tarjoamalla uudelleentäyttöpakkauksen lähes kaikkiin tuotteisiinsa, sekä korvaamalla käytetyn muovin bambulla.

Results

Tuotteistamme 85% on uudelleentäytettäviä ja/tai zero-waste –tuotteita. Korvaamalla pakkaustemme muovin bambulla sekä tarjoamalla uudelleentäyttömahdollisuuden olemme pystyneet vähentämään käyttämämme muovin määrää. Ainoastaan kynsilakat, BB-voiteet ja kasvojenpuhdistustuotteet eivät ole uudelleentäytettäviä ja/tai zero-waste -tuotteita.

Bambun erittäin nopea kasvuvauhti ja kyky sitoa hiilidioksidia takaavat sen, että ZAO:n tuotteilla on minimaalinen hiilijalanjälki. ZAO:lle on myönnetty takeena kestävästä kehityksestä Slow Cosmetique –sertifikaatti.

Implementation

Hankimme tuotteissa ja niiden pakkauksissa käytettävän bambun vastuullisesti ympäristöä, eläimiä ja ihmisiä kunnioittaen Kiinasta Wuyisha-nimiseltä alueelta. Alue sijaitsee yli 2000 kilometrin päässä harvinaisten jättiläispandojen elinalueelta, eivätkä käyttämämme bambulajikkeet kuulu niiden ruokavalioon.

Kaikki jälleenmyyjämme ovat sitoutuneet ZAO:n periaatteisiin ja tarjoavat tyhjien pakkausten kierrätysmahdollisuuden Ecobox-järjestelmän kautta.

The People's Voice

"" 04.07.2021
Uudelleentäytettävät pakkaukset ovat mahtava juttu sekä ympäristön että lompakon kannalta! Lisäksi kestävän kehityksen arvot ja läpinäkyvyys ovat hieno asia.

Other Planet Acts in Environment