Environment
Environment

Zao Makeup Suomi – 100% Natural, Organic and Vegan makeup products

Kaikki ZAO:n meikit ovat luonnonkosmetiikkaa, luomua ja vegaanisia. Koko sarjalle on myönnetty takeena näiden seikkojen huomioimisesta Ecocert-, Cosmebio- ja COSMOS Organic- sekä PETA:n Cruelty free and Vegan –sertifikaatit.

Number of products
252
Total impact 252 See all »
Number of products
252
Total impact 252 See all »
Share the Planet Act and help it spread
Anyone with a social media account can help boost visibility of this action by sharing on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Challenge a company
Challenge a company to join this action
0
Companies challenged
Approved by experts
Impact
Excitement
Replicability

Purpose

Kunnioitamme ympäristöä ja eläimiä. Haluamme tarjota kuluttajille mahdollisimman laadukkaita ja puhtaita luonnonkosmetiikan meikkituotteita tinkimättä ekologisuudesta ja eettisyydestä.

Results

Olemme markkinoiden ainoa luonnonkosmetiikkasarja, joka pohjautuu kestävään kehitykseen, luomutuotantoon ja vegaanisuuteen.

Suosimalla luomulaatuisia raaka-aineita vähennämme maaperän ja pohjaveden saastumista. Valitsemalla raaka-aineiksemme vain vegaanisia tuotteita varmistamme eläinten kunnioittamisen ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen.

Implementation

Tuotteemme sisältävät vain sertifioituja luonnonkosmetiikassa hyväksyttyjä raaka-aineita, ja vähintään 20% jokaisen tuotteen raaka-aineista on luomua. Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia eikä niitä ole koskaan testattu eläimillä.

The People's Voice

"" 04.07.2021
Vegaaniset meikit, etenkin huulimeikit, eivät ole luonnonkosmetiikassa itsestäänselvyys. Mahtavaa että on saatavilla meikkejä, jotka eivät sisällä karmiinia ja/tai mehiläisvahaa ja ovat silti luonnonkosmetiikkaa!

Other Planet Acts in Environment