Environment
Climate

PunaMusta – Työntekijöidemme ympäristölupaukset

Haastoimme koko konsernin työntekijät antamaan ympäristölupauksensa. Elokuun 2021 alussa konsernimme toimitusjohtaja antoi ympäristölupauksensa videolla ja haastoi henkilöstön mukaan. Perustimme Teams-kanavan, jossa ihmiset voivat antaa lupauksen ja haastaa työkaverinsa.

Olemme haastaneet yhteistyökumppaneitamme, yrityksiä ja yhteisöjä haastamaan henkilöstönsä ympäristölupaukseen mukaan. Työntekijöidemme lupauksia on käytetty myös ulkoisessa viestinnässä.

Employees involved
100
Total impact 100 See all »
Employees involved
100
Total impact 100 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
1
Organizations invited
Impact
Excitement
Replicability
Approved by experts

Purpose

PunaMusta on Suomessa alansa vastuullisin toimija. Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä toimintamme päästöjen pienentämiseksi, ja tarjoamme asiakkaillemme hiilineutraaleja painotuotteita.

Useat työntekijämme ovat kertoneet, kuinka hienoa on, että työnantaja panostaa ympäristövastuuseen, sillä se on heillekin tärkeä arvo. Tästä lähti ajatus, että haluamme tuoda yhteisen arvomaailmamme näkyvämmäksi konsernissa sisäisesti, ja siksi haastoimme koko henkilöstömme mukaan ympäristölupaukseni-kampanjaan, sillä pienilläkin teoilla on yhdessä suuri vaikutus.

Results

Kampanja sai upean vastaanoton, ja tähän mennessä yli 100 työntekijäämme on tehnyt oman ympäristölupauksensa.

Siksi kampanja levisi myös ulkoiseen markkinointiimme, ja kannustamme muitakin tekemään oman ympäristölupauksensa.

Työntekijöidemme antamat ympäristölupaukset ovat kuultavissa ja nähtävissä parasta aikaa niin lehti-ilmoituksissamme, digissä, somessa kuin radiossakin.

Implementation

Haastoimme työntekijämme tekemään lupauksia, joilla on todellinen vaikutus ympäristöön.

Lupaus voi olla pienikin, kuten ”Pidän yhden kasvisruokapäivän viikossa” tai ”Pesen pyykit alhaisemmassa lämpötilassa”. Haasteeseen kannustettiin lähtemään mukaan Teams-kanavalla, toimipisteidemme seiniä koristavilla hiilineutraaleilla julisteilla sekä haastekorteilla, joilla pystyi haastamaan mukaan myös muilla paikkakunnilla työskenteleviä työkavereita.

The People's Voice

"Virve Rinnola" 05.30.2022
Hieno ja yhteisöllinen teko.

Other Climate Planet Acts