Environment
Environment

Koiruliini – Ekologinen koiranpeti

Kotimaisista kierrätetyistä designkankaista valmistetut muhkeat ja mukavat koirien omat vuoteet on valmistettu lahjoituksina saaduista ylijäämäkangaspakoista.

Pedeissä käytetyt kankaat ovat laadukkaita, kestäviä ja käyttämättömiä verhoiluteollisuuden materiaaleja. Koiranpetien pehmoiset ja ylelliset tyynyt on puolestaan lahjoittanut hotelli Klaus K. Tyynyt ovat aiemmin palvelleet hotellin asiakkaita ja nyt ne saavat uuden elämän karvakamujen parhaina petien pehmusteina!

Reduced CO2 (kg ekv)
8
Total impact 8 See all »
Reduced CO2 (kg ekv)
8
Total impact 8 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
2
Organizations invited
Impact
Excitement
Replicability
Approved by experts

Purpose

Olemme täysin kotimainen, ekologinen ja ehdottoman vastuullinen toimija. Uskomme, että valitsemalla vaikutat ja voit vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja kierrättämällä vähentää ympäristölle haitallisen toiminnan tarvetta. Tarjoamme koiraharrastajille helpon tavan edesauttaa tässä valitsemalla ekologisen koiranpedin.

Koiruliini tarvikkeiden kehitystyötä laajentaessamme toivomme yhä useampien yritysten ja yksityisten kuluttajien suosivan ekologiseen vaihtoehtoon siirtymistä.

Results

Kaikki Koiruliini® -tarvikkeet ovat käsityönä valmistettuja uniikkeja uusiotuotteita ja ne ovat 100% kotimaista käsityötä. Koiruliini® – tarvikkeita käyttämällä säästät kiinteitä luonnonvaroja ja pidennät tuotteen elinkaarta.

Tavoitteenamme on tarjota kaikki tarvitsemasi vastuullisesti tuotetut tarvikkeet ja palvelut koirallesi yhden markkinapaikan kautta.
Tarkoituksena on yhtiöittää Koiruliini omaksi osakeyhtiöksi kesällä 2021. Tiimiimme osakkaina tulevat silloin nuoret ja lahjakkaat IT-insinöörit, jotka jo nyt kehittävät kanssamme Koiruliini.fi verkkosivustoa ja tarjontaa.

Koiruliini koiranpeti säästää kiinteitä luonnonvaroja 12,4 kiloa ja hiilidioksidipäästöjä 8,0 kiloa, joten hiilijalanjälkesi on keventynyt 8,0 CO2 ekv kiloa.

Luku kertoo, paljonko luonnonvaroja säästät ostamalla kierrätystuotteen uuden vastaavan tuotteen sijaan sekä paljonko luonnonvaroja olisi kulunut ja hiilidioksidipäästöjä syntynyt vastaavan uuden tuotteen valmistamiseen. Kun tuote ostetaan käytettynä, luonnonvaroja säästyy ja päästöjä vältetään.
(Laskennan on tuottanut Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy.)

Implementation

Arvioimme kaikkien tuotteidemme CO2-säästöjä yhdessä Koiruliini tuotannon, palveluntarjoajien ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Näin vältämme tuottamasta CO2-päästöjä, jolloin säästämme kiinteitä luonnonvaroja.

Käytämme hiilijalanjälkiarviota sekä Material Input -laskentaa, joka kertoo paljonko luonnonvaroja kuluu uusien tuotteiden valmistamisessa.
Jos Suomen kaikki koirat saisivat yhden Koiruliini koiranpedin sen sijaan, että pedit valmistetaan neitseellisesti tuotetuista raaka-aineista, säästyisi
-kiinteitä luonnonvaroja 8,6 miljoonaa kiloa ja
-hiilidioksidipäästöt vähenisivät 5,6 miljoonaa kiloa.
(700 000 koiraa)

The People's Voice

"Catherine" 10.06.2021
Hauska👌🧡
"Katri" 05.18.2021
Upeita petejä!
"Elli Mäkelä" 05.17.2021
:)
"Jari" 05.17.2021
👍
"Riikka" 05.14.2021
Ihania, kauniita ja laadukkaita petejä☺️
"Vili" 05.14.2021
Buy. Try. Enjoy. Only the best is good enough for my 😍
"Matti" 05.14.2021
Huippua!
"Annakaisa" 05.14.2021
Hienoa!
"Ilari Laitinen" 05.14.2021
Upeita koiranpetejä laadukkaista materiaaleista.
"Ilari Laitinen" 05.14.2021
Upeita petejä laadukkaista materiaaleista.

Other Environment Planet Acts