Act

Cencora PharmaLex – Pyöräilypäivä

Donations (€)
6 510

Lääke- ja terveysteknologia-alan konsulttiyritys Cencora PharmaLex järjestää vuosittain koko henkilöstön pyöräilytapahtuman, jonka avulla tuetaan niin työntekijöiden hyvinvointia kuin hyväntekeväisyyttäkin.

Read in another language:

Purpose

Hyvän tekeminen tekee hyvää itselle ja muille. Cencora PharmaLex yhdistää reippailun ja hyvän mielen viettämällä joka vuosi toukokuussa pyöräilypäivää, jolloin kaikki taittavat työmatkansa polkien. Pyöräilypäivä tekee hyvää kropalle ja mielelle, sillä jokainen poljettu kilometri kasvattaa rahasummaa, joka ohjataan ajankohtaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen. Toistaiseksi pisin työmatka on pyöräilty Vantaalle Tampereelta.

Results

Pyöräilypäivä saa aikaan moninkertaisesti hyvää. Kesän pyöräilykauden kynnyksellä polkupyörä tulee kaivettua esiin varastosta ja pyörän saa samalla huollettua työpaikan parkkipaikalle tilatun pyöränhuoltopisteen avulla. Pyöräilypäivä kannustaa myös työmatkapyöräilyyn, kun työmatka polkien tulee tutuksi. Moni on luopunut autosta huomattuaan, kuinka hyvää työmatkapyöräily tekee. Bonuksena saattaa löytyä maailman paras työmatka. Pyöräilypäivä on toteutettu jo 17 kertaa ja lahjoituskohteita ovat olleet mm. syöpätutkimus, Itämeren suojelu, Ukrainan sodan uhrit ja nuorten mielenterveystyö.

Implementation

Pyöräilypäivän ajatuksena on alusta alkaen ollut kannustaa hyötyliikuntaan, vahvistaa yhteishenkeä ja samalla tukea hyväntekeväisyyskohdetta poljettujen kilometrien mukaan. Pyöräilypäivään on kuulunut aina myös jokin mielenkiintoinen, laadukas asiantuntijaluento henkilöstölle. Pienillä teoilla on merkitystä! Jaa sinäkin hyvää eteenpäin omalla työpaikallasi ja järjestä oma pyöräilypäivä.

Impact
Excitement
Replicability
Waiting for the first expert review.

Responses