KPMG Oy Ab ja The Planet Company aloittavat yhteistyön edistääkseen vastuullisia tekoja

KPMG:n ja The Planet Companyn yhteistyön tarkoituksena on edistää vastuullisia tekoja yhteiskunnassamme. KPMG ja The Planet Company auttavat organisaatioita tunnistamaan ja arvioimaan omia vaikuttavia tekojaan Planet Companyn alustalla, jakamaan oppeja ja kokemuksia sekä inspiroitumaan muiden merkittävistä vastuullisuusteoista.

Suomen johtaviin asiantuntijaorganisaatioihin kuuluva KPMG Oy Ab ja vastuullisuustekojen yhteisöpalvelu Planet Company aloittavat yhteistyön edistääkseen yhdessä vastuullisia tekoja. Planet Company -yhteisöpalveluun on liittynyt jo 180 organisaatioita, mutta tarkoitus on laajentaa sen käyttöä Suomessa ja globaalisti.

The Planet Companyn näkemyksen mukaan tulevaisuuden kestävä maailma rakentuu miljoonista pienistä teoista, joita jo tehdään yrityksissä, järjestöissä ja kaupungeissa ympäri Suomea ja maailmaa. Planet Company -yhteisöpalvelu tuo nämä teot ja niiden tekijät yhteen, välittää tietoa niistä muille ja tarjoaa mahdollisuuden myös tekojen vaikuttavuuden todentamiseen.

Vaikuttavuus on myös KPMG:llä työn ytimessä. KPMG edistää vaikuttavaa ja vastuullista liiketoimintaa sekä pyrkii rakentamaan kestävämpää maailmaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. KPMG:n globaali ESG-strategia sekä KPMG IMPACTin painopistealueet ja ratkaisut antavat asiantuntijoille erinomaiset edellytykset tukea asiakkaita vastuullisessa muutoksessa. Samalla KPMG kehittää omaa vastuullisuustyötään Our Impact Plan -vastuullisuusohjelmamme mukaisesti.

— Vastuullisessa muutoksessa tarvitaan rohkeutta toteuttaa vaikuttavia tekoja, ja näiden tekojen ideointiin ja kehittämiseen The Planet Company tarjoaa loistavan mahdollisuuden. Halusimme itse liittyä niiden organisaatioiden joukkoon, jotka ovat jakaneet omia tekojaan alustalla. Idea laajempaan yhteistyöhön lähti jaetusta tavoitteestamme rakentaa kestävää maailmaa vaikuttavien tekojen kautta, inspiroida vastuullista muutosta ja lisätä vuoropuhelua eri toimijoiden välillä, sanoo Minna Tuominen-Thuesen, Advisory Partner Impact & Change.

The Planet Companyn kumppanina KPMG:n asiantuntijat auttavat organisaatioita tunnistamaan, kuvaamaan ja arvioimaan omia vaikuttavia tekojaan. KPMG:n palvelumuotoilun, muutosjohtamisen ja kestävän kehityksen asiantuntijat tukevat lisäksi The Planet Companya palvelun jatkokehittämisessä.

— Tavoitteemme on rakentaa globaali yhteisöpalvelu kestävään kehitykseen, ja yhteistyö KPMG:n kanssa mahdollistaa tämän tavoitteen toteutumisen. Maailmasta yksinkertaisesti puuttuu uskottava alusta kestävän kehityksen ja vastuullisuuden teoille ja niiden tekijöille, sanoo Jussi Korpikoski, Co-founder & CEO, The Planet Company.

Lisätietoja
Minna Tuominen-Thuesen
Puh. +358 40 739 1017
minna.tuominen-thuesen@kpmg.fi

Jussi Korpikoski
CEO, Co-Founder
The Planet Company Ltd.
Puh. +358 40 537 5797
jussi@planetcompany.com

planetcompany.com
KPMG Oy Ab | Planet Company
KPMG IMPACT – KPMG Finland (home.kpmg)
Yritysvastuu – Our Impact Plan – KPMG Finland (home.kpmg)

Related Articles

Responses