Act

TueTiimiä.fi – Kaikille lapsille ja nuorille tasavertainen mahdollisuus osallistua ja harrastaa!

Donations (€)
200 000

TueTiimiä.fi on koulujen, seurojen ja yhdistysten vaivatonta varainhankintaa varten kehitetty alusta, joka kokoaa yhteen suomalaisyrityksiä tekemään yhdessä hyvää lasten, nuorten ja yhteiskunnan eri aloilla toimivien yhdistysten hyväksi. Alustamme avulla tuhannet lapset ja nuoret saavat mahdollisuuden osallistua ja harrastaa. Yhdistykset puolestaan voivat toteuttaa yhteiskunnallisesti tärkeitä hankkeitaan.

Purpose

Joka 7. suomalaislapsi elää köyhyydessä, ilman mahdollisuutta harrastuksiin tai kouluajan ulkopuolisiin yhteisiin aktiviteetteihin. Ulkopuolelle jääminen aiheuttaa syrjäytymistä, kiusaamista ja pahoinvointia, joten ongelmalla on kauaskantoiset seuraukset. Myös yleishyödyllisillä yhdistyksillä on jatkuva pula rahoituksesta, mikä on yhdistysten yhteiskunnallisesti arvokkaan toiminnan hidaste.

TueTiimiä.fi on perustettu ratkomaan tätä ongelmaa. Kokoamalla yhteen hyvää tekevät yritykset ja tukea tarvitsevat tahot, tarjoamme ainutlaatuisen alustan kerätä varoja tärkeisiin kohteisiin vastuullisesti. Uskomme, että keräämällä voimamme yhteen saamme aikaan isomman vaikutuksen, kuin jos jokainen taho toimisi yksinään.

Arvoihimme kuuluvat lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen, elinvoimaisen yhdistystoiminnan tukeminen sekä suomalaisen työn arvostuksen lisääminen yhteiskunnassa.

Results

Olemme koonneet TueTiimiä.fi alustalle yhteen jo lähes 100 vastuullista suomalaisyritystä ja ohjanneet lähes 200.000 € suomalaisen koulu-, harrastus- ja yhdistystoiminnan tukemiseen. Tukisumma kasvaa alati kiihtyvää vauhtia.

Palvelumme ansiosta hyvän tekeminen on helppoa ja vaivatonta niin yrityksille kuin henkilöille, jotka haluavat tukea heille tärkeää luokkaa, seuraa, joukkuetta tai yleishyödyllistä yhdistystä. TueTiimiä.fi tekee luokkien, seurojen ja yhdistysten varainhankinnasta nykyaikaista, läpinäkyvää ja tietenkin myös hauskaa.

Implementation

TueTiimiä.fi tarjoaa yrityksille vaivattoman alustan tehdä hyvää suomalaisen koulu-, harrastus- ja yhdistystoiminnan hyväksi. Teemme yhteistyötä suomalaisten yritysten ja muiden tahojen kanssa, jotka haluavat olla mukana luomassa parempaa tulevaisuutta.

Kampanjoimme yritysvastuun, luokkien, seurojen ja yhdistysten varainhankinnan läpinäkyvyyden ja vastuullisuuden, tukemisen helppouden ja taloudellisen tasa-arvon puolesta.

Tärkein tavoitteemme on tehdä avun pyytämisestä, antamisesta ja vastaanottamisesta helppoa ja nykypäivän arkeen sopivaa. 

Yrityksillä on kokemuksemme mukaan paljon patoutunutta halua tehdä hyvää, mutta vaivattomat keinot siihen ovat olleet vähissä. TueTiimiä.fi yhdistää yritykset ja tuen tarvitsijat sekä tekee auttamisesta läpinäkyvää. Uskomme, että kun yhteinen hyvä  ja vaivattomuus kohtaavat, yritykset haluavat yhä aktiivisemmin kantaa kortensa kekoon.

Tehdään siis yhdessä hyvää!

Eija Hynynen ja Erno Meriläinen, TueTiimiä.fi perustajat
Impact
Excitement
Replicability
Waiting for the first expert review.

Responses