Act

Technogym Finland – Ekologiset tuotteet

Recycled (%)
95

Technogymin tuotantolaitos on rakennettu ja ylläpidetty vahvojen ympäristöperiaatteiden mukaisesti. Valitsemme tuotemateriaalit, jotka ovat uusiutuvia, terveellisiä ja turvallisia. Esimerkki: Kierrätettävät materiaalit muodostavat keskimäärin yli 95 % kunkin tuotteen painosta.

Purpose

Technogym on sosiaalisesti vastuullinen yritys, joka on sitoutunut edistämään hyvinvointia ja ympäristön kestävää kehitystä kaikessa toiminnassaan.

Results

Tuotteet on valmistettu keskimäärin 95 %:sti kierrätettävistä materiaaleista. Technogym on lisäksi sitoutunut vähentämään hiilidioksidipäästöjä 1 400 000 kg/vuosi.

Technogymin tuotanto- ja johtamisprosessit perustuvat kansainvälisiin laatustandardeihin, kuten:
– ISO 27001, ISO 9001 ja ISO 13485 (laadunhallinta)
– ISO 14001 (ympäristöhallintajärjestelmä)
– ISO 50001 (energianhallintajärjestelmä)
– ISO 45001 (työntekijöiden ja työympäristön terveys ja turvallisuus)

Implementation

Käyttämällä laadukkaita materiaaleja tuotteet ovat pitkäikäisiä, koska ne kuluvat vähemmän. Tämä tarkoittaa vähemmän varaosia ja jätettä sekä pienempää raaka-aineiden käyttöä.

Tuotteissa käytettävät raaka-aineet eivät sisällä myrkyllisiä komponentteja ja ne ovat EU:n standardien mukaisia.

Esimerkiksi Excite+ -sarja käyttää vesiohenteisia maaleja liuotinpohjaisten maalien sijaan, eikä siihen liity kromausta.

Tuotteet ovat, aina kuin teknisesti mahdollista, suunniteltu varmistamaan energiatehokkuus suorituskyvystä tinkimättä. Esimeriksi osa Excite+ kardiosarjan laitteista toimii käyttäjän tuottamalla energialla.

Impact
Excitement
Replicability
Waiting for the first expert review.

Responses