Act

Tampere-talo – Matalan kynnyksen ilmaistapahtumat yhteisön kohtaamispaikkoina

Participants
15 000

Yhdessä kumppaneidemme kanssa järjestämme vuosittain noin sata ilmaista ja matalan kynnyksen tapahtumaa. Esimerkiksi vuosittain toistuva Puistokonsertti tavoittaa tuhansia kävijöitä, ja niin ikään pääsymaksuton Aulaklubi tarjoaa estradin keskusteluille, konserteille, tanssiesityksille ja kaikenlaiselle kulttuurille. Haluamme varmistaa, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan kulttuurista ja elämyksistä.

Purpose

Tampere-talon ilmaistapahtumat ovat osa laajempaa vastuullisuustyötä, ja niiden tarkoituksena on edistää kulttuurin saavutettavuutta ja tarjota monipuolisia elämyksiä kaikille kaupunkilaisille.

Tampere-talossa uskomme vakaasti, että kulttuurin tulisi olla kaikkien saatavilla riippumatta taloudellisesta tilanteesta. Matalankynnyksen ilmaistapahtumat mahdollistavat sen, että myös ne, joilla ei ole mahdollisuutta ostaa lippuja konsertteihin tai esityksiin, voivat nauttia kulttuurista. Haluamme olla osa kaupunkiamme ja sen yhteisöjä, ja ilmaistapahtumat tarjoavat tilaisuuden tuoda ihmiset yhteen, edistää yhteisöllisyyttä ja luoda paikan, jossa kaikki voivat tuntea kuuluvansa. Tampere-talossa uskomme kulttuurin voimaan ja merkitykseen yhteiskunnassa. Ilmaistapahtumat ovat tapa tukea kulttuurin säilymistä ja kehittymistä sekä tarjota taiteilijoille mahdollisuuden esittää taidettaan laajalle yleisölle. Emme tavoittele välittömiä taloudellisia voittoja ilmaistapahtumista, vaan näemme ne investointina tulevaisuuteen.

Kaiken kaikkiaan ilmaistapahtumamme ovat osoitus sitoutumisesta saavutettavaan kulttuuriin, yhteisöllisyyteen ja vastuullisuuteen. Ne heijastavat halua tarjota mahdollisuus kulttuurin rikkauteen kaikille kaupungin asukkaille ja vierailijoille.

Results

Vuoden 2023 aikana Tampere-talon ilmaistapahtumissa on käynyt elokuun loppuun mennessä noin 15 000 kävijää. Perinteistä Puistokonserttia seurasi paikan päällä noin 8000 ihmistä, mutta konsertti myös televisioitiin, avaten musiikin ja kulttuurin mahdollisuuden yhä useammalle ihmiselle.

Implementation

Tampere-talon sitoutuminen ilmaistapahtumiin on ollut kokonaisvaltainen ponnistus, joka on vaatinut resursseja, suunnittelua ja yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Yhteistyökumppaneina meillä ovat Tampereen ammattikorkeakoulu, Pirkanmaan musiikkiopisto, Tampereen konservatorio, Tampereen Energia, Tampere Filharmonia, Yle, paikalliset taiteilijat, Tampereen taiteilijaseura, Pirkka-Hämeen Kuvataiteilijat, Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö ja Tampereen taidemuseo sekä Lähitapiola Pirkanmaa ja OP Tampere. Nämä kumppanit ovat vain osa laajaa yhteistyöverkostoa, joka ovat olleet keskeisiä Tampere-talon ilmaistapahtumien mahdollistamisessa. Tämä laaja yhteistyöverkosto on mahdollistanut monien ihmisten pääsyn kulttuurin pariin ilmaiseksi.

Impact
Excitement
Replicability
Waiting for the first expert review.

Responses

  1. Using a link shortener like Sub2Unlock can offer significant SEO benefits. Shortened links are cleaner and more shareable, which can enhance their visibility and click-through rates. Custom aliases enable the inclusion of relevant keywords, potentially improving the links’ relevance to search queries. This can lead to better search engine rankings and increased organic traffic. Furthermore, aesthetically pleasing and easily shareable links are more likely to be distributed across social media platforms and other digital channels, amplifying their reach and impact here https://sub2unlock.me/.