Act

Koovee – Lupa liikkua ja harrastaa -toiminta

Participants
15

Koovee on mukana Tampereen kaupungin Lupa liikkua ja harrastaa – hankkeessa. Seura järjestää maksutonta  harrastustoimintaa kaupungin kouluille ja päiväkodeille. Hankkeen ansiosta Koovee on mukana tukemassa  tasa-arvoisia liikkumisen mahdollisuuksia lapsille ja nuorille.

Purpose

Koovee pyrkii jatkuvasti lisäämään mahdollisuuksia, joissa seura voisi tuoda liikunnan iloa kaikille myös varsinaisen seuratoimintansa ulkopuolella.  

Lupa liikkua ja harrastaa on Tampereen varhaiskasvatuksen sekä perusopetuksen toimintakulttuuri, jonka  tavoitteena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia aina päiväkodista perusopetuksen loppuun asti. Kyseiseen hankkeeseen osallistumalla Kooveen tavoitteena on edistää juuri edellä mainittuja tasa-arvoisen liikunnan  mahdollisuuksia. Kaikilla koululaisilla ei ole mahdollisuutta osallistua maksulliseen urheilutoimintaan, joten hankkeen avulla Koovee pystyisi tarjoamaan liikunnan iloa myös näille nuorille.

Results

Koovee on hankkeen kautta järjestämässä koulupäivän aikaisia Lupa liikkua -tunteja sekä koulupäivän jälkeisiä Lupa harrastaa -ryhmiä Tampereen kaupungin kouluille. Lisäksi seura on mukana järjestämässä  liikuntamahdollisuuksia varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa. Hankkeen myötä päiväkodit ja koulut voivat varata Kooveen tarjoamia harrastuskertoja. Kooveen järjestämiä harrastusmahdollisuuksia ovat tällä hetkellä painitunnit, uintiryhmät, maila- ja pallopeliryhmät, frisbeegolfryhmä, suunnistus sekä ajoittain lacrosse.

Hankkeessa on mukana yhteensä noin 10–15 koulua ja päiväkotia vuosittain. Hankkeen avulla Koovee on päässyt edistämään lasten ja nuorten liikunnan tasa-arvoisuutta yhteiskunnassa.

Implementation

Lupa liikkua ja harrastaa –hanke on jatkoa Liikkuva koulu ja Liikkuva varhaiskasvatus –työlle, jota Koovee on  aikaisemmin tehnyt Tampereen kaupungin kanssa. Uusi hanke on toteutettu edellisen tapaan yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa. Koovee on voinut ilmoittaa tarjoamansa liikuntamahdollisuudet,  joita koulut ja päiväkodit voivat varata.

Impact
Excitement
Replicability
Waiting for the first expert review.

Responses

  1. While playing for real money is common in Teen Patti, it can also serve as a tool for understanding financial concepts such as risk, reward, and budgeting. Managing one’s bankroll, knowing when to bet, raise https://3pattilucky.org/, or fold, and understanding the concept of expected value are all aspects that contribute to financial literacy.