Act

HUICIA collection – Kotimainen tuotanto

Products (pcs)
6

Suomalaisen yrittäjyyden ja työn arvostus on toimintamme punainen lanka. Kotimainen valmistus sekä lähituotanto takaavat vastuullisuuden kaikessa toiminnassa ja mahdollistavat koko toiminnan läpinäkyvän tarkastelun. Yhteistyö kotimaisten lähellä toimivien yritysten kanssa vaikuttaa pienentävästi ympäristökuormitukseen.

Purpose

HUICIA on perustettu rakkaudesta suomalaiseen yrittäjyyteen ja työhön. Kaikki toimintamme perustuu kotimaisuuteen, vastuullisuuteen ja avoimuuteen. Suunnittellemme tuotteemme kotimaisuus edellä, näin voimme olla varmoja myös yhteistyökumppaniemme toiminnan vastuullisuudesta. Olemme sitoutuneet kotimaiseen tuotantoon ja tahdomme toimia suunnannäyttäjinä tekstiilialan kotimaistamisessa. Suomessa on valtavasti ammattitaitoa, työ on arvostettavaa ja laadukasta. Hankkimalla tuotteet ja palvelut kotimaisilta yrityksillä, olemme mukana lisäämässä työtä Suomeen.

Results

Meille kotimaisuus tarkoittaa sitä, että tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan kautta linjan kokonaan Suomessa. Avaamme avoimesti tuotantomme jokaista työvaihetta. Tuomme esille materiaalien alkuperät, perustelemme valintamme ja kerromme läpinäkyvästi toiminnastamme. Avaamme myös tuotteidemme kulurakennetta. Kuluttajat saavat meiltä avointa informaatiota ja he voivat luottaa siihen, että meidän sekä yhteistyökumppaniemme toiminta on kautta linjan vastuullista. Teemme vahvasti yhteistyötä lähellä toimivien yritysten kanssa, jolloin pystymme pienentämään ympäristöön kohdistuvia negatiivisia vaikutuksia esim. kuljetusvälimatkoja.

Implementation

Haluamme tarjota kuluttajille kotimaisen, aikaa ja kulutusta kestävän vaihtoehdon. Materiaalit valitaan käyttömukavuutta, kestävyyttä ja ympäristöä ajatellen. Käyttämämme puuvillakangas neulotaan 100% ekologisesta GOTS-sertifioudusta puuvillalangasta. Lisäksi kankaissamme käytetty neulos on standardoitu Öko-Tex® standardi 100, luokkaan II. Sanomme ei massatuotannolle ja pikamuodille. Tarjoamme vaihtoehtoja, jotka kestävät ja ovat pitkäikäisiä. Pyrimme materiaaleja ajatellen uusiokäyttöön ja etsimään luontoystävällisempiä materiaaleja. Tuotannossa kiinnitämme huomiota hukan minimoimiseen, valmistamme pieniä eriä. Oheismateriaaleissa kiinnitämme huomiota kierrätysmateriaalien käyttöön.

Tuotteiden suunnittelu ja valmistus tapahtuu lähituotantona Jyväskylässä, ja käyttämiemme kankaiden valmistus Orivedellä. Muut toimintaan liittyvät oheismateriaalit tulevat nekin läheltä. Yhteistyö valmistajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa on avointa, välittävää ja tiivistä. Meille on tärkeää, että yhteistyö on arvojemme mukaista.

Impact
Excitement
Replicability
Waiting for the first expert review.

Responses