Environment
Environment

Ekokampaamo-Parturi Hiusmeri – Ekologiset tuotteet

Hiusmeren myymälässä on tarjolla ainoastaan luonnonkosmetiikan tuotteita, joista suurin osa on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

10% myyntituotteista on zero-waste- tai pakkauksettomia tuotteita. Hiusmeri haluaa tukea myös asiakakasta valitsemaan hiusten ja ihonhoitoon ympäristöystävällisiä tuotteita. Liikkeenomistaja on koulutettu ekokampaaja.

% of zero-waste products
10
Total impact 10 See all »
% of zero-waste products
10
Total impact 10 See all »
Share the Planet Act and help it spread
Anyone with a social media account can help boost visibility of this action by sharing on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Challenge an organization
Challenge an organization to join this action
1
Organizations challenged
Impact
Excitement
Replicability
Approved by experts

Purpose

Tarkoituksena on pienentää sekä työntkijän omaa, että asiakkaan hiilijalanjälkeä tarjoamalla ympäristöystävällisiä kauneudenhoitotuotteita. Yrittäjä Päivi Takkunen muutti kampaamotoimintansa ekokampaamoksi 2015. Muutokseen vaikuttivat synteettisille kampaamokemikaaleille herkistyminen, sekä ajatus ammatin harjoittamisesta luontoa kunnioittaen.

Results

Kaikki käyttö- ja myyntituotteissa käytettävät raaka-aineet ovat peräisin luonnosta. Ekokampaamolla kaikki pakkausmateriaalit kierrätetään ja ohjaamme asiakkaitakin ostamiensa tuotteiden kierrätyksessä. Myymälän tuotteen valitaan myös kierrätysmahdollisuuksia miettien. Myyntituotteiden valmistajien arvot vaikuttavat myös valintoihin.

Implementation

Myymälässä on jo paljon valikoimaa kotimaisista palashampoista, hoitoaineista ja
ihonhoitotuotteista, jotka on pakattu pahvipakkauksiin. Panostamme tuotevalikoimissa kotimaisiin, lähellä tuotettuihin luonnonkosmetiikan tuotteisiin. Ulkomaiset sarjat ovat tarkoin valittuja, sertifioituja luonnonkosmetiikkasarjoja.

The People's Voice

No comments yet

Other Planet Acts in Environment