Environment
Environment

Ekokampaamo LuonnonHelmi – Ympäristöystävälliset kampaamopalvelut

Tarjoamme ympäristöystävälliset vaihtoehdot kampaamokäynnille ammattitaidolla. Kaikilla liikkeessä työskentelevillä kampaajilla on ekokampaajan koulutus ja ammattitaito toteuttaa värjäykset, hoidot ja muut hiuspalvelut ympäristönäkökulmat huomioiden.

Reduced waste per year (Kg)
20
Total impact 20 See all »
Reduced waste per year (Kg)
20
Total impact 20 See all »
Share the Planet Act and help it spread
Anyone with a social media account can help boost visibility of this action by sharing on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Challenge a company
Challenge a company to join this action
0
Companies challenged
Waiting for the first expert review.
Impact
Excitement
Replicability

Purpose

Toimintamme on kaikilla osa-alueilla yrityksen arvoa mukaillen ympäristöä kunnioittava. Käyttämämme raaka-aineet ja tuotteet ovat luonnosta saatavia ja biohajoavia. Hiusten värjäyksistä jätettä muodostuu ainoastaan kasvivärijauheiden paperisista pakkauksista.

Results

Asiakasmääriemme mukaan kasvivärjäyksiin kuluu n. 75 paperipussillista kasviväriä, josta muodostuu alle 3 kg pakkausjätettä vuodessa.

Kasvivärjäyksen ansiosta säästämme vuodessa n. 10 kg värjäystuubeista aiheutuvaa metallijätettä ja saman verran hapetepulloista aiheutuvaa muovijätettä, joita kuluisi synteettisiin hiusväreihin. Lisäksi vältymme huuhtomasta pesujen yhteydessä jopa 200 kg erilaisia kampaamokemikaaleja.

Ekokampaamopalvelujen asiakasmäärät ovat kasvaneet tasaisesti, yhteensä viidessä vuodessa 90%.

Implementation

Käytämme hiusten värjäämiseen ainoastaan kasvivärejä ja käyttämämme tuotesarjat olemme valinneet kriteerien mukaan, jotka vastaavat arvojamme. Tarkastelemme tuotesarjojen ainesosia, pakkausmateriaaleja, kotimaisuutta ja vegaanisuutta. Käytämme Ecocert- ja USDA-sertifioituja kasvivärejä.

The People's Voice

"" 02.08.2021
Esimerkillistä ja ekologista toimintaa kauneusalalla.
"Mona Mether" 02.05.2021
Hieno ekoteko:) kauneudelle ja luonnolle
"Jussi" 02.01.2021
Näin pitäisi jokaisen parturin toimia!

Other Planet Acts in Environment