Act

DNA – Työnantajalupaus: Inhimillinen ja omanlainen DNA

Employees
1 600

DNA:lla ymmärretään, että tyytyväisimmät asiakkaat ja parhaat tulokset syntyvät työntekijöiden käsistä. Siksi työntekijät ansaitsevat työpaikan, jossa heitä kunnioitetaan ja heidän toiveensa kuullaan. Lupaamme tarjota työntekijöillemme työpaikan, jossa toimimme mutkattomasti, tuemme omanlaisuutta ja perheystävällisyyttä, sekä takaamme jatkuvan kehittymisen ja aikaansaamisen.

Purpose

DNA:lla tapamme ajatella, tuntea ja toimia on inhimillinen. Meillä saat vapauden loistaa omana itsenäsi, yhdessä muiden kanssa. Yhdessä saavutamme merkityksellisiä asioita arvojemme mukaisesti: nopeasti, rohkeasti ja mutkattomasti.

Haluamme taata työnantajalupauksella työntekijöilemme sen, että olemme eri elämäntilanteet huomioiva yhteisö, jossa työntekijöillämme on vapaus päättää itse työn tekemisen tavoista ja paikoista. Työntekijällämme on mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Lupaamme auttaa jokaista DNA:laista elämään inhimillistä ja omanlaista arkea.

Tämä on aito lupaus ja samalla muutostyökalu kohti parempaa työelämää. Jos DNA:lainen kokee, ettei lupaus arjessa toteudu, on hänellä aina oikeus kertoa asiasta esihenkilölleen, joka puuttuu tilanteeseen ja vie tiedon ongelmista tarvittaessa eteenpäin.

Pidämme merkittävänä myös sitä, että lupaus on luotu koko DNA:n organisaation poikkileikkaavassa yhteistyössä sekä yhdessä työntekijöiden kanssa.

Results

– työntekijöitä haastateltu ja kuutu
– Viimeistelty viesti koostettu yhteistyössä johdon, HR:n, vastuullisuuden ja viestinnän kanssa
– nettisivut julkaistu: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/tyonantajalupaus
– video julkaistu: https://www.youtube.com/watch?v=x7vGoV1SiX8

Implementation

Lupaus julkaistiin kesällä 2022 omilla nettisivuillaan: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/tyonantajalupaus. Lupauksen odotetaan nostavan keskusteluja DNA:n sisällä, sekä vahvistavan DNA:lla jo pitkään olemassa olleiden teemojen merkitystä aina uusista rekrytoinneista johtamiskulttuuriin.

Lupaamme auttaa jokaista DNA:laista elämään inhimillistä ja omanlaista arkea.

Impact
Excitement
Replicability
Waiting for the first expert review.

Responses