Social
Employee Engagement

DNA – Työnantajalupaus: Inhimillinen ja omanlainen DNA

DNA:lla ymmärretään, että tyytyväisimmät asiakkaat ja parhaat tulokset syntyvät työntekijöiden käsistä. Siksi työntekijät ansaitsevat työpaikan, jossa heitä kunnioitetaan ja heidän toiveensa kuullaan. Lupaamme tarjota työntekijöillemme työpaikan, jossa toimimme mutkattomasti, tuemme omanlaisuutta ja perheystävällisyyttä, sekä takaamme jatkuvan kehittymisen ja aikaansaamisen.

Employees
1 600
Total impact 3 457 See all »
Employees
1 600
Total impact 3 457 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Impact
Excitement
Replicability
Approved by experts

Lupaamme auttaa jokaista DNA:laista elämään inhimillistä ja omanlaista arkea.

Purpose

DNA:lla tapamme ajatella, tuntea ja toimia on inhimillinen. Meillä saat vapauden loistaa omana itsenäsi, yhdessä muiden kanssa. Yhdessä saavutamme merkityksellisiä asioita arvojemme mukaisesti: nopeasti, rohkeasti ja mutkattomasti.

Haluamme taata työnantajalupauksella työntekijöilemme sen, että olemme eri elämäntilanteet huomioiva yhteisö, jossa työntekijöillämme on vapaus päättää itse työn tekemisen tavoista ja paikoista. Työntekijällämme on mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen. Lupaamme auttaa jokaista DNA:laista elämään inhimillistä ja omanlaista arkea.

Tämä on aito lupaus ja samalla muutostyökalu kohti parempaa työelämää. Jos DNA:lainen kokee, ettei lupaus arjessa toteudu, on hänellä aina oikeus kertoa asiasta esihenkilölleen, joka puuttuu tilanteeseen ja vie tiedon ongelmista tarvittaessa eteenpäin.

Pidämme merkittävänä myös sitä, että lupaus on luotu koko DNA:n organisaation poikkileikkaavassa yhteistyössä sekä yhdessä työntekijöiden kanssa.

Results

– työntekijöitä haastateltu ja kuutu
– Viimeistelty viesti koostettu yhteistyössä johdon, HR:n, vastuullisuuden ja viestinnän kanssa
– nettisivut julkaistu: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/tyonantajalupaus
– video julkaistu: https://www.youtube.com/watch?v=x7vGoV1SiX8

Implementation

Lupaus julkaistiin kesällä 2022 omilla nettisivuillaan: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/tyonantajalupaus. Lupauksen odotetaan nostavan keskusteluja DNA:n sisällä, sekä vahvistavan DNA:lla jo pitkään olemassa olleiden teemojen merkitystä aina uusista rekrytoinneista johtamiskulttuuriin.

The People's Voice

No comments yet

Other Employee Engagement Planet Acts

Partners