Act

Koovee – Monen lajin mestarin tukirahasto

Beneficiaries
12

Koovee ry:n johtokunta on syyskuussa 2020 perustanut Monen lajin mestarin -tukirahaston. Tukirahasto on perustettu tukemaan Kooveen urheilijoita, harrastajia ja liikkujia, jotka olisivat muuten vaarassa jäädä Kooveen toiminnasta ulkopuolelle osittain tai kokonaan taloudellisista syistä johtuen. Tukirahasto muodostuu seuran tukirahastoon myöntämästä pääomasta sekä yksityishenkilöiden ja yritysten lahjoituksista.

Purpose

Tukirahasto on perustettu tukemaan Kooveen urheilijoita, harrastajia ja liikkujia, jotka olisivat muuten vaarassa jäädä Kooveen toiminnasta ulkopuolelle osittain tai kokonaan taloudellisista syistä johtuen.

Tukirahasto on lisäksi Kooveen yhteistyökumppaniverkostolle uusi mahdollisuus olla mukana monen lajin mestarin matkassa uusin tavoin ja elementein.

Results

Tukirahasto on perustettu syyskuussa 2020.

Koovee pystyy vuosittain taloudellisesti tukemaan kymmenittäin urheilijoitaan, liikkujiaan ja harrastajiaan jatkamaan harrastuksensa tai lajin parissa keskeytyksettä. Monen lajin mestarin tukirahasto mahdollistaa unelmia.

Monen lajin mestarin tukirahasto tukee vuosittain noin 10 – 20 Kooveen jäsentä noin 2000-5000€ edestä.

Implementation

Koovee ry:n johtokunta kokoontuu kuukausittain ja käsittelee hakemukset.

Hakemukset toimitetaan Koovee ry:n toiminnanjohtajalle, joka voi esittää tarkentavia kysymyksiä hakemuksen lähettäneelle taholle. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Monen lajin mestarin tukirahaston varat pidetään omalla pankkitilillä erillään seuran muista varoista.

Monen lajin mestarin tukirahastolle on myönnetty rahankeräyslupa lupanumerolla RA/2021/1007.

Impact
Excitement
Replicability
Waiting for the first expert review.

Responses