Act

Kipinä Software – Hyväntekeväisyydet ja vastuulliset kumppanuudet

Donations (€)
15 100

Kipinä jakaa menestystään apua tarvitseville ja lahjoittaa mm. henkilökunnan ja asiakkaiden joululahjoihin tarkoitetut varat hyväntekeväisyyteen. Kipinä tekee yhteistyötä vastuullisten kumppanien kanssa niin sponsoroinnissa kuin muissakin kumppanuuksissa.

Purpose

Kipinä haluaa jakaa hyvän työn tuloksia apua tarvitseville. Kipinä on päättänyt käyttää mm. henkilökunnan ja asiakkaiden joululahjoihin tarkoitetut varat lahjoituksiin eri kohteisiin. Päätökset lahjoituksista (esim. henkilökunnan ja asiakkaiden joululahjat) ja lahjoitus- ja sponsorointikohteet on tehty demokraattisesti yhteisellä päätöksellä ja ne ovat Kipinän vastuullisuuslupauksen mukaisia.

Kipinä on tukenut keväästä 2022 asti nuoren Beachvolley -pelaaja Niina Ahtiaisen uraa ja matkaa kohti Pariisin olympialaisia. Kipinä on mukana kultasponsorina Team Rynkeby -hyväntekeväisyystapahtumissa. Team Rynkeby tekee työtä vakavasti sairaiden lapsien hyväksi, ja lahjoitti v. 2022 10,4 miljoonaa euroa vakavasti sairaita lapsia auttaville organisaatioille.

Lisäksi Kipinä hankkii erilaiset mainostuotteet ja esimerkiksi Kipinä-vaatteet vastuullisesti toimivilta yrityksiltä. Kipinän tapahtumat järjestetään yhteistyössä vastuullisten toimijoiden kanssa (esim. Nuuksion Taika ja Herrankukkaro). Kuljetukset tapahtumiin pyritään järjestämään mahdollisimman vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

Results

Toimimme mahdollisimman vastuullisten tahojen kanssa, sekä sponsoroimme ja lahjoitamme yhdessä päätetyille vastuullisille kohteille. Lahjoituksia on tehty Ukrainaan Unicefin kautta sekä Ukrainan puolustusvoimille. Lisäksi olemme ostaneet kamiinoita Ukrainaan sekä osallistuneet Pelastakaa lapset R.y.n joulukeräykseen tukeaksemme kotimaan lapsia. Olemme myös mukana Team Rynkebyn hyväntekeväisyystapahtumissa kultasponsorina.

Sponsoroimme beachvolley pelaajan Niina Ahtiaisen matkaa kohti Pariisin olympialaisia ja Niina on päässyt osallistumaan kansainvälisiin Elite & MM-tason beachvolleyturnauksiin menestyksekkäästi sponsoroinnin tuella.

Tähän mennessä Kipinä on lahjoittanut hyväntekeväisyyteen yli 9000€ ja sponsorointiin 6000€ ja haluaa jakaa menestystään apua tarvitseville myös jatkossa.

Implementation

Päätämme yhdessä lahjoitusten ja sponsoroinnin tekemisestä ja vastuullisista kohteista. Selvitämme tapahtumajärjestäjien ja tavarantoimittajien vastuullisuuden ennen yhteistyöpäätösten tekemistä.

Lue lisää sponsorointi-, tapahtuma- ja hyväntekeväisyyskohteistamme:

Urheilijana osana yhteisöä – Kipinä x Niina Ahtiainen
Kipinä mukana Niinan matkalla kohti Olympialaisia
Pure Waste –  responsibility
Nuuksion taika – vastuullisuus
Herrankukkaro – vastuullisuus
Pelastakaa lapset – joulukeräys
Unicef – Ukraina
Proukraina – Osta kamina
Team Rynkeby

Impact
Excitement
Replicability
Waiting for the first expert review.

Responses