Vilpola

Vilpolan sydämessä asustavat sekä rakkaus kuoseja kohtaan että niiden pohjalta syntyneet laadukkaat ja kestävät sisustustekstiilit. Vilpola haluaa tuoda kuosikauneutta tiloihin suomalaisten suunnittelijoiden tarinallisilla kuoseilla. Vilpolan skandinaavinen kuviokieli ja värimaailma on monivivahteista, tyylikästä ja välillä jopa kujeilevaa. Mallistojen takana olevat suunnittelijat antavat kuoseihin pohjoisten leveyspiirien kosketuksen, riippumatta siitä, mistäpäin idea kuosiin onkaan lähtöisin.

Vilpola on perustettu vuonna 2013 ja tähän mennessä se on kasvanut kangasmallistosta myös valmistuotteita tarjoavaksi merkiksi. Vilpola tarjoaa kauneutta ja iloa kodin sisustukseen – tuotteita, joihin ihastut, sitten hullaannut ja lopulta täysin rakastut. Vilpolalle on tärkeää tuoda työtä Suomeen ja siitä syystä valmistuotteiden ompelu tehdään Suomessa. Vilpolan valmistuotteilla onkin sekä Avainlippu- että Design from Finland-merkki. Uusi mallisto ihastuttaa kahdesti vuodessa.

Vilpola on perustettu Akaassa, paikassa jossa on ennen ollut Vilpolan tanssilava. Siellä piilee myös ajatus, jota Vilpola haluaa vaalia kiireisen ajan keskellä: hengähdä hetkeksi ennen seuraavaa tanssia ja voit jatkaa taas kepein askelin kohti uusia, kauniita seikkailuja.