GreenStar Hotels Oy

GreenStar on Suomen ensimmäinen täysin hiilineutraali hotelliketju sekä kestävän matkailun suunnannäyttäjä Suomessa. Hotellimme ovat hyvää hinta-laatu-suhdetta ja mutkattomuutta arvostavan vastuullisen kaupunkimatkailijan ykkösvalinta.

Vastuullisuus näkyy meillä kaikessa: emme vain sano toimivamme vastuullisesti vaan todella teemme niin ja myös raportoimme tekemisistämme. Ekologisilla valinnoilla ja ratkaisuilla säästämme sekä ympäristöä että kustannuksia. Kaikilla hotelleillamme on Joutsenmerkki, mikä ohjaa meitä torjumaan ilmastonmuutosta esimerkiksi panostamalla ekologisempiin tuotteisiin ja materiaaleihin sekä vähentämään veden- ja energiankulutusta.

Teemme yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa ja jaamme heidän kanssaan samat vihreät ja vastuulliset arvot. Yhteistyössämme toistuu sama ajattelu, jolle hotelliketjumme on perustettu – taloudellinen tehokkuus ja ympäristöarvot kulkevat käsi kädessä.

Ekologisuustyö ei tule koskaan valmiiksi. Green Star -hotellit jatkavat matkaansa vihreällä polulla kohti entistä ilmasto- ja ympäristöystävällisempää, hyvän mielen ja hyvän omantunnon majoituspalvelua.