Environment
Environment

Upcycler Helsinki Oy – Kierrätykseen perustuva tuotevalikoima

Verkkokauppamme valikoima koostuu vaatteista, laukuista ja koruista, joiden valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä, uudelleenkäytettyjä ja paikallisia uusiutuvia materiaaleja. Valikoimassa on paitsi 100% kierrätettyjä tekstiilimateriaaleja, myös paljon muita innovatiivisia kierrätysmateriaaleja mm autopurkamoista, ravintoloista ja huonekaluvalmistajilta.

% of products made from recycled materials
85
Total impact 85 See all »
% of products made from recycled materials
85
Total impact 85 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Impact
Excitement
Replicability
Project Director, Sustainable Everyday Life at Sitra
Markus Terho
Review

This Planet act shows how an online shopping platform can promote and make sustainable products become mainstream consumer choices. Combining design, quality and sustainability in the offered products gives customers new value and make the products more appealing. This act is widely scalable in any online sales business.

About Markus
A corporate responsibility veteran, with over two decades in the industry. He has held several notable positions, among them, he has served as the global sustainability chief at Nokia. There he has managed global corporate responsibility activities, environmental and social responsibility, social investment portfolios as well as disaster relief and charity donations.
Impact
Excitement
Replicability

Kierrätys on uusi musta.

Purpose

Koska raaka-aineet ovat arvokkaita ja niiden tuotanto rasite ympäristölle, pyrimme siihen, että valikoimamme tuotteita varten ei uutta raaka-ainetuotantoa tarvittaisi.

Hukka- ja jätemateriaaleja hyödyntämällä vähennetään myös syntyvän jätteen määrää ja pidennetään materiaalien elinkaarta.

Results

Valikoimamme tuotteista noin 85% on kierrätys- ja ylijäämämateriaaleista valmistettuja. Loput tuotteet ovat pääosin suomalaista puuta ja suomenlampaan villaa.

Tavoitteena on laajentaa valikoimaamme vuoden 2021 aikana kymmenellä uudella arvojemme mukaisella merkillä.

Implementation

Valikoimamme tuotteet valitaan noudattaen seuraavia periaatteita:

Ekologinen materiaali on tuotteen pääasiallinen valmistusmateriaali.
-Haluamme, että ekologisempi materiaali ei ole vain yksi ainesosa muiden joukossa, vaan pääosan esittäjä tuotteessa.

Materiaalin alkuperä tiedetään.
-Myöskään kierrätysmateriaaleja ei ole mielekästä kuljettaa tarpeettoman pitkiä matkoja, vaan käyttää ensisijasisesti lähialuuelta löytyviä materiaaleja.
-Valikoimme tuotteista n 85%:ssa materiaali on peräisin Suomesta tai Euroopasta. Loput 15% taas valmistetaan vaateteollisuuden leikkuujätteistä lähellä niiden syntypaikkaa.

Tuotteen valmistustapa on eettisesti ja ekologisesti kestävä.
-Suosimme suomalaisia yrityksiä ja mahdollisimman selkeitä ja lyhyitä tuotantoketjuja. Valikoimassamme on mm paljon pienyritysten lähituotantona tekemiä tuotteita.

Tuote on tehty kestämään käytössä pitkään.
-Haluamme edustaa tuotteita, joiden laatu ja muotoilu tähtäävät pitkäaikaiseen käyttöön. Toivomme, että löydät Upcyclerin valikoimasta lempivaaatteesi, josta et halua luopua.

The People's Voice

"" 03.25.2021
Mahtavaa työtä!

Other Environment Planet Acts