Environment
Environment

Scandic Hotels – Torjumassa ruokahävikkiä

Ensimmäisenä hotelliketjuna Suomessa, kaikki Scandic-hotellit ovat mukana ResQ Club -palvelussa. Palvelun kautta on helppoa ostaa ylijääviä annoksia kaikista Scandic-hotellien ravintoloista.

No value
Total impact 0 See all »
No value
Total impact 0 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Claim this Act
Is this your company's Act? Sign up and claim this Act to make it yours.

Purpose

Scandic torjuu ruokahävikkiä ensisijaisesti ammattimaisella suunnitellulla ja esimerkiksi tarjoiluastioiden kokoa optimoimalla. Aina ei kuitenkaan pysty näkemään tulevaisuuteen, ja ruokahävikkiä syntyy torjuvista toimista huolimatta. Kumppanuus ResQ Clubin kanssa varmistaa että hyvä ruoka ei mene hukkaan.

Results

Jos jokaisessa hotellissa myydään päivittäin yksi noin 400 grammainen ResQ-aamiaislaatikko, niin biojätteen määrää saadaan vähennettyä jopa 150 kiloa vuodessa. Vuonna 2021 Scandic-hotelleissa Suomessa on pelastettu lähes 30 000 hävikkiannosta ResQ Clubin kautta, joka vastaa Luonnonvarakeskuksen arvion mukaan yli 70 tuhatta kiloa pelastettuja hiilidioksidipäästöjä. Suosituimpia annoksia ovat aamiais- ja lounasannokset, joita lähialueen asukkaat osaavat jo innolla odottaa.

Implementation

ResQ Club mahdollistaa aamiaiselta, lounaalta, illalliselta tai muista tarjoiluista ylijääneen ruoan ostamisen edulliseen hintaan mobiilisovelluksen kautta.

Other Environment Planet Acts