Social

Planet Act #10
Vincit – Joululahjojen muotoilu uudelleen

Employees
490
having an opportunity to participate
Employees
490
having an opportunity to participate
+ 9
+ 9
+ 9
Share the Case and help it spread

Henkilöstölahja hyväntekeväisyyteen

Viime jouluna monet meistä päättivät jättää Vincitin henkilökunnan joululahjan vastaanottamatta ja koota joululahjojen rahallisen arvon yhteen. Kerätty rahasumma lahjoitettiin eteenpäin hyväntekeväisyyteen Hope ry:lle.
Alun perin idea tähän tekoon syntyi henkilöstömme keskuudessa. Idea oli kaikkien mielestä sen verran loistava, että päätimme toteuttaa sen.

Meille vincitläisille on nimittäin tärkeää, että voimme tehdä ympärillemme parempaa huomista ja yhdessä isompana joukkona pystymme myös usein saamaan aikaan enemmän. Kuten tälläkin kertaa.

Miten teko toteutettiin?

Tämä idea oli todella helppo viedä käytäntöön. People-tiimimme lähetti verkkokyselyn koko henkilökunnalle, jossa kysyttiin, haluavatko työntekijät vaihtaa joululahjansa 99 euron lahjoitukseksi Hope Yhdessä & Yhteisesti ry:lle.

Lopputulos oli mitä parhain!

Yhdessä keräsimme lähes 20.000 euroa lahjoitettavaksi Hope ry:lle. Tämä tarkoitti sitä, että lähes puolet vincitläisistä päätti lahjoittaa työntekijöiden joululahjaan varatun summan hyväntekeväisyyteen. Varat käytetään vähävaraisten lapsiperheiden ja huostaan otettujen lasten auttamiseen Suomessa.
Tämä teko oli ennen kaikkea hieno osoitus siitä, että pienilläkin teoilla voidaan saada paljon hyvää aikaan. Monesti myös yhdessä isompana joukkona toimimalla pystymme saamaan aikaan enemmän kuin yksittäisenä henkilönä.

 

This Planet Act is supported by 13 change makers.