Social

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry – Edistämässä vaikeassa työllisyystilanteessa olevien työllistymistä

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry pyrkii ehkäisemään syrjäytymistä ja edistämään osatyökykyisten ja pitkään työelämän ulkopuolella olleiden työllistymistä avoimille työmarkkinoille.

No value
Total impact 0 See all »
No value
Total impact 0 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Claim this Act
Is this your company's Act? Sign up and claim this Act to make it yours.

Purpose

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry on aatteellisesti sitoutumaton, yleishyödyllinen tamperelainen yhdistys, jonka pääperiaatteita ovat ekologinen, yhteiskunnallinen ja sosiaalinen vastuu.

Ympäristötyön lisäksi Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry pyrkii ehkäisemään syrjäytymistä ja edistämään vaikeassa työllisyystilanteessa olevien työllistymistä avoimille työmarkkinoille.

Kaikessa toiminnassa pyritään edistämään yhdenvertaisuutta, yhteisöllisyyttä, sosiaalista oikeudenmukaisuutta, kestävää hyvinvointia ja välittämisen ilmapiiriä.

Results

Yhdistyksen kolmessa kierrätysmyymälässä työskentelee vuosittain noin 100 henkeä työkokeilussa, palkkatuetussa työssä ja työssäoppimisjaksoilla.

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry:lle on myös myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallisen Yritys -merkki. Yhteiskunnalliset yritykset toimivat vastuullisesti ja kantavat yhteiskunnallista vastuuta. Merkin voi saada käyttöönsä yritys, joka on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia.

Implementation

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta ry:n kierrätysmyymälöiden tuotoilla pystytään tarjoamaan työtä, koulutusta ja työelämävalmennusta vaikeassa työllisyystilanteessa oleville ihmisille.

Pirkanmaan kierrätys ja työtoiminta tarjoaa mielekkäitä työllistymisen ja osallistumisen mahdollisuuksia nuorille, osatyökykyisille, pitkään työmarkkinoiden ulkopuolella olleille ja muille omaa polkuaan avoimille työmarkkinoille etsiville.

Kierrätysmyymälöissä on tarjolla runsaasti monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä mm. asiakaspalvelussa ja myynnissä, kuljetustehtävissä, lajittelussa ja puhtaanapidossa.

Työn ohessa tarjotaan myös koulutusta, henkilökohtaista ohjausta, työelämävalmennusta ja elämänhallintaan liittyviä tietoja ja taitoja.

Other Community Involvement Planet Acts

Partners