Environment

Planet Act #12
Tilitoimisto Aarnio Oy – Paperiton taloushallinto

Kg of paper
653
Kg of paper saved annually
Kg of paper
653
Kg of paper saved annually
+ 6
+ 6
+ 6
Share the Case and help it spread

Paperittomuudesta taloushallinnossa on puhuttu viimeiset 10 vuotta, mutta nyt on oikeasti aika ottaa askel paperittomuuteen.

Tatu Virta, Toimitusjohtaja, Tilitoimisto Aarnio Oy

Tilitoimistot ja heidän asiakkaansa ympäri Suomea tuottavat vuosittain valtavan määrän turhaa paperia ja tulevat samalla välillisesti kaadattaneeksi suuren alueen metsää.

Meille paperiton kirjanpito tarkoittaa sitä, että tarjoamme asiakkaalle mahdollisuuden hoitaa kaikki taloushallinnon työt sähköisesti ja siten vähentää tarpeetonta paperin käyttöä. Meille paperiton kirjanpito on tarkoittanut jopa sitä, että olemme olleet mukana kehittämässä ohjelmistoa PK -yritysten taloushallinnon sähköistämiseksi.

Autamme asiakkaitamme taloushallinnon sähköistämisessä, tarkoittipa se ohjelman käyttöönottoa tai verkkolaskuosoitteen avausta. Moni asiakas onkin kokenut onnistumisen tunteita saadessaan sähköisyydestä sekä helpotusta omaan kiireeseensä että tehdessään ekologisesti kestävän päätöksen.

Omassa toiminnassamme paperittomuus näkyy kaikkialla: allekirjoitamme asiakirjat sähköisesti, otamme vastaan vain verkkolaskuja, lähetämme vain verkkolaskuja, vähennämme tulostimia. Paperittomuus ei ainoastaan säästä luonnonvaroja, vaan se tuo toimintaamme myös tehokkuutta: tilaa säästyy, aineistot on helpompia hallita, postin viiveet poistuvat, ei tarvitse odottaa tulosteita. Kaikki ovat tyytyväisiä!

Mitä vaikutuksia?

Taloushallinto ala on arvioitu kuluttavan kolmanneksi eniten paperia kaikista toimialoista. Olemme laskeneet paperittomuuden säästävän vuodessa osaltamme n. 130 000 sivua paperia eli n. 130 keskikokoista puuta. Haluammekin jatkossa lisätä tietoisuutta paperittomuuden hyödyistä niin asiakaskunnassamme kuin koko taloushallintoalalla. Onko sinun yrityksesi valmis ottamaan askeleen paperittomuuteen sekä saamaan kaikki sen hyödyt ja samalla säästämään tärkeää luontoamme? Mikäli vastasit kyllä, niin olethan yhteydessä meihin, jotta voimme kertoa lisää.

Tilitoimisto Aarnio Oy on auktorisoitu tilitoimisto Turusta. Tutustu palveluihimme kotisivujemme kautta tai Planet Company -yritysprofiilista.

This Planet Act is supported by 10 change makers.