Environment
Environment

Hygglo – jakamistalouden edistäminen

Hygglo on vuonna 2016 perustettu pohjoismaiden suurin vertaisvuokrausalusta. Hygglo tarjoaa hauskan, yksinkertaisen ja helpon tavan säästää rahaa ja ympäristöä. Tervetuloa jakamistalouden aikakausi ja hyvästi kertakäyttökulttuuri!

No value
Total impact 0 See all »
No value
Total impact 0 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Claim this Act
Is this your company's Act? Sign up and claim this Act to make it yours.

Purpose

Hygglon suurin toivomus on, että ennen kuin ihmiset ostavat tavaroita, he kysyisivät itseltään: ”Tarvitseeko minun ostaa, vai voisinko sen sijaan vuokrata?” Ja heille tulisi mieleen tarkastaa onko tavara saatavilla Hygglossa.

Jakamistalous tarkoittaa kulttuuria, jossa käytetään olemassa olevia resursseja nykyistä tehokkaamin. Miksi jakamistaloutta kannattaa edistää?

  • Se on hyödyllistä kaikille: säästää ihmisten rahaa ja aikaa, sekä ympäristöä
  • Mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin ja vahvistaa nykyisiä sosiaalisia siteitä
  • Kaikkea ei tarvitse ostaa uutena
  • Tavarat tulevat käyttöön, eikä jää pölyttymään varastoon
  • Mahdollisuus päästä käyttämään tavaroita, joita ei muutoin pääsisi käyttämään
  • Hyvä tapa tienata rahaa olemassa olevilla tavaroilla

Results

Yli 1000 kategoriaa tarjoaa mahdollisuuden löytää tavaroita laidasta laitaan, riippuen vuokraajan sijainnista ja tavarasta. Ideana on tehdä tavaroiden vuokraamisesta päivä päivältä arkisempaa, vähentää erityisesti kertakäyttöisten tavaroiden ostamista ja tätä kautta edistää kiertotaloutta. Tavarat ovat vakuutettuja vuokrauksen ajaksi ja kaikkien henkilöiden täytyy tunnistautua pankkitunnuksilla ennen rekisteröitymistä. Nämä ominaisuudet tekevät palvelusta turvallisen ja luotettavan keinon vuokrata tavaroita.

Implementation

Jakamistalous ja kiertotalous ovat ratkaisuja maailmaa koettelevaan kestävyyskriisiin. Olemme siirtymässä kohti uutta aikakautta, joka muokkaa tavaroiden omistajuutta. Hygglossa uskotaan vahvasti siihen, että ihmiset alkavat ymmärtämään paremmin, ettei kaikkea tarvitse omistaa. Tavaroiden vuokraus turvallisesti tarjoaa mahdollisuuden säästää rahaa, edistää hyvinvointia, tienata jo olemassa olevien tavaroiden avulla ja kaiken lisäksi tehdä palveluksen ympäristölle.

Other Environment Planet Acts