Environment

Futureko – Esteetön sähköauto

Futureko Oy on vähäpäästöisen liikenteen mahdollisuuksien viestinviejä, siihen liittyvien ratkaisujen kehittäjä ja alalla toimivien palveluntarjoajien integraattori. Futureko tarjoaa pyörätuolikuljetuksiin markkinoiden vähäpäästöisintä ja kustannustehokkainta ratkaisua. Nissan e-NV200 mahdollistaa ajoneuvon ekologisuuden ajo- ja matkustusmukavuudesta tinkimättä niin kuin Turun kaupungin kuljetuspalveluiden onnistuneesta sähköautokokeilustakin käy ilmi. Ratkaisu toimii myös yhtenä Turun kaupungin Hiilineutraali Turku -hankkeen ilmastoteoista.

No value
Total impact 0 See all »
No value
Total impact 0 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Claim this Act
Is this your company's Act? Sign up and claim this Act to make it yours.

Purpose

Valittaessa ajoneuvoa ammattikäyttöön on tärkeää kiinnittää huomiota ajoneuvon kustannustehokkuuteen, ympäristöystävällisyyteen, yleisiin ominaisuuksiin ja huoltovapauteen. Ammattiautoilijoiden kokemusten mukaan Nissan e-NV200 Multi soveltuu erittäin hyvin käytettäväksi esimerkiksi pyörätuolikuljetuksiin tarkoitettuna esteettömänä taksina. Futurekon tarjoama esteetön taksi on joustava ammattilaisen työkalu, joka mahdollistaa esteettömien kuljetusten aikana pyörätuolimatkustajan lisäksi neljän muun matkustajan kuljettamisen. Esteettömien kuljetusten ulkopuolella ajoneuvo mahdollistaa kuuden matkustajan kuljettamisen ja laajennetun tavaratilansa ansiosta suurten pakettien tai tavaramäärien kuljetuksen.

Results

Futurekon asiakkaat ovat säästäneet päivittäisissä ajoissaan seuraavasti:

  • 100% säästö hiilidioksidipäästöissä
  • 78% säästö polttoainekustannuksissa
  • 76% säästö huoltokustannuksissa

 

Implementation

Futureko tarjoaa palveluja niin yrityksille kuin julkiselle sektorille ja samalla pyrkii kasvattamaan myös yksityisten kuluttajien tietoisuutta vähäpäästöisten ratkaisujen ja niiden hyödyntämisen saralla. Asiakaskeskeinen palvelu kattaa vähäpäästöisten ratkaisujen toteutuksen aina investointilaskelmista palveluntarjoajien valinnan kautta onnistuneeseen käyttöönottoon. Parhaiden jo olemassa olevien ratkaisujen löytämisen lisäksi Furuteko tekee jatkuvaa kehitystyötä uusien innovaatioiden saralla.

Other Climate Planet Acts