Environment
Environment

Ekokuu – Ekologinen tuotevalikoima

Ekokuu.fi hyväksyy valikoimaansa ainoastaan luonnonkosmetiikkaa sekä kestävästi tuotettuja ja ekologisia kodin tuotteita.
Kosmetiikka- ja puhdistustuotteista osa on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja osa suomalaisten pienyrittäjien tuotantoa.

Number of products
150
Total impact 170 558 See all »
Number of products
150
Total impact 170 558 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Impact
Excitement
Replicability
Approved by experts

Purpose

Luonnonkosmetiikkaa käyttämällä vähentää omaa hiilijalanjälkeään ja suojelee vesistöjämme. Lisäksi luonnonkosmetiikkavalikoima on tänä päivänä niin suuri, että jokainen voi löytää esimerkiksi sopivan pesuaineen omalle ihotyypilleen.
Haluamme parantaa luonnonkosmetiikan saatavuutta, pienentää kynnystä siirtyä käyttämään ympäristöystävällisiä tuotteita sekä tuoda kestävämpiä valintoja jokaisen ulottuville.

Results

Ekologiset arvot ovat verkkokauppamme lähtökohta. Olemme pystyneet laajentamaan luonnonkosmetiikan käyttäjäkuntaa lyhyen ajan sisällä huomattavasti. Intohimo luonnonkosmetiikkaan sekä verkkokaupan kasvaminen ovat mahdollistaneet sen, että olemme saaneet valikoimiimme suomalaisten pienyrittäjien tuotteita.

Implementation

Valitsemme tuotevalikoimiimme ainoastaan luonnonkosmetiikkaa, ja suosimme erityisesti suomalaista käsityötä. Valikoimaamme ei hyväksytä synteettistä kosmetiikkaa tai pesuaineita. Uusia tuotteita harkitessamme selvitämme aina tuotteen alkuperän, mitä ainesosia tuote sisältää sekä kierrätysmahdollisuudet. Suosimme erityisesti myös zero waste-tuotteita.

The People's Voice

No comments yet

Other Environment Planet Acts