Environment
Environment

Arkea – vettä kehittyviin maihin

Arkean siivouspalveluissa on säästynyt 382 000 litraa puhdasta vettä iMop-yhdistelmäkoneiden käytön myötä vuoden 2021 loppuun mennessä. Koneiden määrän lisääntyessä myös säästämämme veden määrä lisääntyy kaiken aikaa.

 

No value
Total impact 0 See all »
No value
Total impact 0 See all »
Share this Act and help it spread
Help this Act to spread by sharing it on Facebook, Twitter, or LinkedIn.
Invite an organization
Invite an organization to do this Act
0
Organizations invited
Claim this Act
Is this your company's Act? Sign up and claim this Act to make it yours.

Purpose

Siivouspalvelussa välineet ja puhdistusaineet ovat ympäristön kannalta olennaisia. iMopin käytöllä säästetään puhdasta vettä, mutta sen käytöllä on myös sosiaalisen vastuun puolia. Olemme todella ylpeitä, että pystymme omalla toiminnallamme tukemaan heikommassa asemassa olevia ihmisiä ja auttamaan.

Results

Säästynyt vesimäärä tarkoittaa noin 1,5 kuutiota vettä siivoojaa kohden. Meidän kokoiselle toimijalle suhteutettuna määrä on merkittävä.

Implementation

Kun kilpailutamme siivousvälineitä ja -koneita valintakriteerinä on myös ympäristöystävällisyys. Made Blue laskee paljonko tuotteiden tai palvelujen käyttö säästää vettä ja yhdistelmäkoneen valmistaja on sitoutunut lahjoittamaan saman määrän puhdasta vettä kehittyviin maihin sitä tarvitseville. Veden toimitus järjestetään kansainvälisten hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta, kuten esim Punainen Risti ja Amref Flying Doctors. Toteuttamistavat ovat mm porakaivojen, vesijohtojen ja suodatusjärjestelmien rakentaminen kehitysmaihin.

 

Other Environment Planet Acts